Whatsapp
Call
Kiralık Makaslı Platform  Header Image
Kiralık Makaslı Platform
Kiralık Makaslı Platform

Kiralık makaslı platformlar, inşaat, bakım, onarım, mekakik, havalandırma, temizlik ve benzeri faaliyetlerde kullanılan yüksek yerlere erişim sağlamak amacıyla kullanılan personel yükseltici platformlardır. Makaslı platformlar genellikle binaların dış cephesinde çalışmalar yapmak, avm içlerinde dekorasyon ve bakım işlerinde depolarrda stoklama amacı ile veya yüksek raflara erişim sağlamak için tercih edilirler. İş güvenliği ve etkili çalışma koşulları sağlamak amacıyla tasarlanmış olan bu makaslı platformlar, kullanıcılarına yüksek yerlere güvenli bir şekilde erişme imkanı ve çalıştığı noktada ekipmanlarını rahat kullanabilme ve konforlu bir çalışma alanı sağlar.

 

Kiralık Makaslı platformlar, genellikle bir platformun üzerine monte edilmiş makas mekanizmaları sayesinde yüksekliği ayarlanabilir bir platform sunar. Bu mekanizmalar, kullanıcının istenilen yüksekliğe çıkmasına olanak tanırken aynı zamanda stabiliteyi arttırmaya yönelik tasarlanmıştır. Genellikle elektrikle çalışan akülü makaslı platformlar, sessiz çalışma özellikleri ve düşük karbon ayak izi nedeniyle çevre dostu bir seçenek olarak da değerlendirilebilir.

 

Kiralık makaslı platformların avantajları şunlar olabilir:

1.Yüksek Erişim Kapasitesi: Makaslı platformlar, genellikle yüksek binaların dış cephelerine veya diğer yüksek noktalara ulaşmak için tasarlanmıştır.

2.İş Güvenliği: Makaslı platformlar, kullanıcılara güvenli bir çalışma ortamı sağlamak . üzere tasarlanmıştır. Platformun üzerindeki korkuluklar ve diğer güvenlik önlemleri, iş güvenliğini artırır.

3. Manevra Kabiliyeti: Makaslı platformlar, çeşitli iş alanlarında kullanılmak üzere tasarlanmıştır. Teleskopik kollar veya dönebilen platformlar, farklı açılardan erişim sağlama kabiliyetini artırır.

4.Elektrikle Çalışma: Birçok makaslı platform elektrikle çalıştığından, sessiz ve çevre dostu bir çalışma sağlar. Ayrıca iç mekanlarda da kullanılabilecekleri anlamına gelir.

5.Dizel Sistem ile çalışabilme: Bazı engebeli yüzey ve şantiye şartları kiralık dizel makaslı platform gerektirir bu gibi durumlarda Dizel makaslı platform ile çalışmak tek seçenek olabilir.

6.Makaslı Platform Nakliyesi : Makaslı platform kiralama yapmak makine nakliyesi gereken işler için özel rampalı araçlar gerektirir. Bu tarz nakliye araçları he şirkette yoktur. Makaslı platform kiralam firmaları bu tarz araçlar ile makine transferini kolaylık ile yapar.

7.Makaslı platform servis ihtiyacı: Makaslı platformlar periyodik bakım ve muayene gerektiren cihazlardır. Bu nedenle aylık rutin kontrolleri yapılmalı, iş güvenliğine uygun olduğunu gösteren belgeleri görevli kuluşlarca alınmalıdır. Ayrıca herhengi bir makaslı platform arıza durumunda müdehale kiralama firması tarafından yapılacağından kiralık makaslı platform kullanmak çok daha avantajlı olacaktır. Makaslı platformların teknolojileri farklı ve yeni olduğundan bunların tamiri ve servisini yapacak eleman yetiştirmek zordur. Ayrıca makaslı platformlar kiralandığında , makaslı platformların yedek parçalarınıda elinizde bulundurmak zorunda kalmamış bu maliyettende tasarruf sağlanmış olunur

8.Stoklama Alanı Tasarrufu: Makaslı platformlar hacimsel olarak yer kaplayıcıdır bu nedenle kullanılmadıkları zamanlarda onlara ayrılmış kapalı yağmur ve rüzgar almayan bir alanda stoklanması düşünülmelidir. Stoklama alanının bu nedenle önemli olduğu zamanlarda makaslı platformlar kiralanarak kullanıcılara alandan yer kazandıracaktır.

9.Yatırım Maliyeti: Makaslı platform fiyatları genellikle dollar ve Euroya bağlıdır bütük teknolojisi ve yedek parçaları yurtdışından ithal edilmektedir. Makaslı platform fiyatları teknoloji ve yükseklğine göre $10.0000- $30.000 arası değişmektedir. Bu tarz manliftler kiralama yapılarak bu maliyetten de kaçınılınabilinir.

Kiralık makaslı platformlar, çeşitli ebatlarda ve özelliklerde bulunabilir, bu nedenle kullanıcı ihtiyaçlarına uygun seçenekleri değerlendirmek önemlidir. Ancak, bu ekipmanların kullanımıyla ilgili belirli yönergeleri takip etmek ve iş güvenliği kurallarına uymak her zaman kritik öneme sahiptir.

 

İstanbul Vinç sağlanan hizmetlerin iyileştirilmesi ve web sitesinde en iyi deneyimi yaşamanızı sağlamak için çerezleri kullanır.
close